Cupra: Νέα εφαρμογή για να βρεις σταθμό φόρτισης

Cupra: Νέα εφαρμογή για να βρεις σταθμό φόρτισης

Η Cupra με το λανσάρισμα της εφαρμογής Charging Map αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι οδηγοί χρησιμοποιούν το ηλεκτρικό τους αυτοκίνητο.

Οι οδηγοί μπορούν με αυτή την εφαρμογή infotainment να βρουν εύκολα και αποτελεσματικά σταθμούς φόρτισης, με ενημερωμένες πληροφορίες,  από την οθόνη του αυτοκινήτου τους.

Οι χρήστες μπορούν εντελώς δωρεάν και με δύο τρόπους να εγκαταστήσουν την εφαρμογή και να την κατεβάσουν στο αυτοκίνητό τους: είτε μέσω της εφαρμογής MyCupra από οποιαδήποτε smart συσκευή, είτε μέσω του συστήματος infotainment.

Cupra

Πάνω από 620.000 σημεία φόρτισης

Υπάρχουν ενσωματωμένα ήδη πάνω από 620.000 σημεία φόρτισης σε 27 ευρωπαϊκές χώρες. Ο οδηγός μπορεί να βρει μέσα από την οθόνη του αυτοκινήτου του οποιοδήποτε σταθμό φόρτισης επιθυμεί, μόλις ανοίξει την εφαρμογή Charging Map.

cupra

Ενσωματωμένο σύστημα πλοήγησης

Η εφαρμογή Charging Map εμφανίζει στοιχεία στο ενσωματωμένο σύστημα πλοήγησης, δίνοντας στον χρήστη τη δυνατότητα να σχεδιάσει το ταξίδι του, λαμβάνοντας υπόψη τα διαθέσιμα σημεία φόρτισης μέχρι να φτάσει στον τελικό προορισμό του.

Επίσης, συμπεριλαμβάνεται η δυνατότητα αναζήτησης και ελέγχου διαθεσιμότητας του πλησιέστερου σταθμού φόρτισης, για να κατευθυνθεί  εκεί ο οδηγός άμεσα, απλά και χωρίς άγχος.

Cupra

Online βαθμολογήσεις

Επιπρόσθετα, το Charging Map δημιουργεί και μια κοινότητα όπου οι χρήστες μπορούν να δουν ή και να παράσχουν online βαθμολογήσεις και feedback για τους σταθμούς φόρτισης κάνοντας με αυτό τον τρόπο την πλοήγηση των υπόλοιπων οδηγών πιο εύκολη.

Η εισαγωγή της νέας αυτής In-car εφαρμογής, η οποία είναι συνδυασμένη με το Born – το πρώτο ηλεκτρικό αυτοκίνητο της μάρκας, οδηγεί την μάρκα ένα βήμα πέρα από την ηλεκτροκίνηση.

Το Cupra Born ήταν το δεύτερο πιο δημοφιλές μοντέλο της μάρκας το 2023, με 45.300 πωλήσεις (+44.4% συγκριτικά με την προηγούμενη χρονιά).

Αντισυμβατική μάρκα

Η Cupra είναι μια αντισυμβατική μάρκα, που συνδυάζει το συναίσθημα, την ηλεκτροκίνηση και τις επιδόσεις, για να εμπνεύσει τον κόσμο από την Βαρκελώνη. Λανσαρίστηκε ως ανεξάρτητη μάρκα το 2018, έχει την εταιρική της έδρα και το εργαστήριο των αγωνιστικών της αυτοκινήτων στο Martorell (Βαρκελώνη), καθώς και ένα δίκτυο εξειδικευμένων σημείων πώλησης σε όλο τον κόσμο.

Σπορ χαρακτήρας

Αποδεικνύει ότι η ηλεκτροκίνηση και ο σπορ χαρακτήρας ταιριάζουν απόλυτα και το 2022 η μάρκα έφτασε σε νέα ύψη με περισσότερες από 150.000 παραδόσεις οχημάτων. Κάθε νέο λανσάρισμα ενός μοντέλου σηματοδοτεί ένα νέο ορόσημο στον καθορισμό του χαρακτήρα της μάρκας, με μια προκλητική και πρωτότυπη σχεδίαση: το Cupra Ateca, ένα μοναδικό μοντέλο στην κατηγορία του, το Cupra Leon, το πρώτο του εξηλεκτρισμένο μοντέλο χάρη σε ένα plug-in υβριδικό ηλεκτρικό κινητήρα, το Cupra Formentor, το πρώτο μοντέλο που εξελίχθηκε αποκλειστικά από τη μάρκα και το αυτοκίνητο με τις μεγαλύτερες πωλήσεις της εταιρείας μέχρι σήμερα. Και το Cupra Born, το πρώτο 100% ηλεκτρικό όχημα της μάρκας.

Η μόνη μάρκα αυτοκινήτου

Η Cupra είναι επίσημος automotive και mobility partner της FC Barcelona, Premium χορηγός του World Padel Tour καθώς και επίσημος χορηγός του eSports Club Finetwork KOI. Η Cupra είναι η μόνη μάρκα αυτοκινήτου που συμμετέχει στους αγώνες EXTREME E και Formula E. Η Cupra Tribe είναι μια ομάδα πρεσβευτών των αξιών της μάρκας που επιθυμούν να οδηγούν τις αλλαγές. Μεταξύ των μελών της είναι ο Street Artist TV Boy, οι χρυσοί Ολυμπιονίκες Adam Peaty, Melvin Richardson και Saúl Craviotto, ο Γερμανός τερματοφύλακας Marc ter Stegen και δύο φορές η Χρυσή Μπάλα και βραβευμένη με το Ballon d’Or και Best FIFA ποδοσφαιρίστρια Alexia Putellas.

Δείτε επίσης

Ο σωστός τρόπος χρήσης του κλιματισμού το καλοκαίρι – Εξοικονομεί καύσιμο

Ο σωστός τρόπος χρήσης του κλιματισμού το καλοκαίρι – Εξοικονομεί καύσιμο

Γιατί η Hyundai επενδύει σε ηλεκτρικά οχήματα

Γιατί η Hyundai επενδύει σε ηλεκτρικά οχήματα

F1: Ο Kravitz ανακαλύπτει τι μπορεί να οδηγήσει τον Verstappen να φύγει από την RedBull

F1: Ο Kravitz ανακαλύπτει τι μπορεί να οδηγήσει τον Verstappen να φύγει από την RedBull

Γνωρίζετε τι σημαίνει η ρυθμιστική πινακίδα Ρ70

Γνωρίζετε τι σημαίνει η ρυθμιστική πινακίδα Ρ70

Προσκέφαλο αυτοκινήτου: Ποια είναι η κρυφή του λειτουργία

Προσκέφαλο αυτοκινήτου: Ποια είναι η κρυφή του λειτουργία

Κουίζ: Έχεις πάθος με τους 4 τροχούς; Κάνε το 3/3 και απέδειξε το

Κουίζ: Έχεις πάθος με τους 4 τροχούς; Κάνε το 3/3 και απέδειξε το