Τι αυτοκίνητο σου ταιριάζει με βάση το ζώδιο σου;

Τι αυτοκίνητο σου ταιριάζει με βάση το ζώδιο σου;

Το ζώδιό σου μπορεί να σου πει πολλά για τον χαρακτήρα σου, τις προτιμήσεις σου και τον τρόπο ζωής σου. Είσαι δυναμικός και περιπετειώδης; Είσαι ήρεμος και χαλαρός ή είσαι δημιουργικός και πρωτοποριακός;

Οι προτιμήσεις σου σε ένα αυτοκίνητο αντικατοπτρίζουν τον χαρακτήρα σου. Αν ψάχνεις ένα αυτοκίνητο που να σε εκφράζει, το ζώδιό σου μπορεί να σου δώσει μια καλή ιδέα από πού να ξεκινήσεις.

Κάθε ζώδιο έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά και προτιμήσεις, τα οποία αντικατοπτρίζονται και στο αυτοκίνητο που θα επιλέξεις.

Για παράδειγμα, οι δυναμικοί και περιπετειώδεις Κριοί θα προτιμήσουν ένα αυτοκίνητο που είναι γρήγορο και σπορ. Οι ήρεμοι και χαλαροί Ταύροι θα προτιμήσουν ένα αυτοκίνητο που είναι άνετο και πολυτελές. Οι δημιουργικοί και πρωτοποριακοί Ιχθύες θα προτιμήσουν ένα αυτοκίνητο που είναι ξεχωριστό και μοναδικό.

Σε αυτό το άρθρο, θα ανακαλύψουμε ποια αυτοκίνητα ταιριάζουν καλύτερα σε κάθε ζώδιο. Θα δούμε τα χαρακτηριστικά που κάθε ζώδιο εκτιμά σε ένα αυτοκίνητο και θα προτείνουμε συγκεκριμένα μοντέλα που πληρούν αυτές τις προϋποθέσεις.

ΚΡΙΟΣ (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Honda Civic (Κατασκευασμένο για ταχύτητα, αλλά αρκετά ασφαλές για να αντέχει στις δύσκολες διαδρομές)

honda-civic
Ο Κριός που αγαπά την περιπέτεια, το κυνήγι συγκινήσεων, θα βρει πολλά να αγαπήσει στο Honda Civic που πρόσφατα ψηφίστηκε ως «πιο διασκεδαστικό στην οδήγηση από ένα σπορ αυτοκίνητο». Αυτό το ζώδιο της φωτιάς είναι αυτό που άνετα θα μπορούσε να επιλέξει το χρώμα το κόκκινου τόσο για εξωτερική βαφή όσο και για εσωτερική ταπετσαρία του αυτοκινήτου.

ΤΑΥΡΟΣ (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Toyota Highlander (Το Toyota Highlander, όπως και ο μέσος Ταύρος, δίνει εξίσου προτεραιότητα στην άνεση και την αισθητική)

toyota-highlander
Το Toyota Highlander του 2023 περιγράφεται από την Car and Driver ως «πρακτικό, άνετο και κομψό», όπως όπως ακριβώς είναι και η ιδιοσυγκρασία των Ταύρων.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Dodge Viper (Οι Δίδυμοι, είναι φτιαγμένοι για ταχύτητα και ασταθείς όταν πρόκειται να διαλέξουν μία κατεύθυνση)

dogde-viper
Οι Δίδυμοι σκέφτονται και μιλούν αστραπιαία,  κάνοντας ένα σπορ αυτοκίνητο το κατάλληλο αυτοκίνητο για τους ανθρώπους που τους αρέσει η ταχύτητα .

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Toyota 4Runner (ο καρκίνος κυβερνά τον τέταρτο οίκο, καθιστώντας το 4runner ένα κατάλληλο αμάξι για αυτούς.)

toyota-4runner
Ο Καρκίνος κυβερνάται από το φεγγάρι και αντιπροσωπεύει το αρχέτυπο του προστάτη. Έτσι, ένα αυτοκίνητο με ικανότητα εκτός δρόμου και ανθεκτικό όσο και επιδέξιο στο να μεταφέρει με ασφάλεια έξι ή περισσότερα παιδιά, ταιριάζει απόλυτα με έναν καρκίνο οδηγό.

ΛΕΩΝ (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Cadillac Escalade (Οι Cadillac είναι ο βασικός τρόπος μεταφοράς για τους Αμερικανούς βασιλείς.)

Cadillac-Escalade
Η Cadillac έκανε το ντεμπούτο της στις 22 Αυγούστου, κάνοντας την ίδια την εταιρεία βασιλική, με υψηλή λάμψη. Είναι συνώνυμη της πολυτέλειας, με υψηλες προδιαγραφές και έχει αποτελέσει το μεταφορικό μέσο για πολλά μέλη της αμερικανικής «βασιλικής οικογένειας» , συμπεριλαμβανομένου του Έλβις Πρίσλεϊ, τον Χανκ «Βασιλιά» of Country Music».

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Ford F150 (τα pickup της σειράς F της Ford είναι τα οχήματα με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στις ΗΠΑ)

Ford_F-150_
Η Παρθένος κυβερνά τον έκτο οίκο της και αν αυτό το όχημα ήταν σπίτι, θα ήταν αναμφίβολα φορτηγό. Κατασκευασμένο για δουλειά, για πάρτι ύπνου στο ύπαιθρο κάτω από έναν ουρανό με ελάχιστη φωτορύπανση.

ΖΥΓΟΣ (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Fiat 500X (Η FIAT και η Libras είναι και οι δύο fans του «la dolce vita»)

Fiat_500X

Η ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία FIAT στοχεύει να προσφέρει την απόλυτη «dolce vita» σε τέσσερις τροχούς. Κυβερνούμενος από την Αφροδίτη, τον πλανήτη της ομορφιάς, ο Ζυγός θα εμπνέει όλους τους οδηγούς της να ζήσουν στο έπακρο και να επιδοθούν σε όλη τη γλυκύτητα και την ομορφιά που έχει να τους προσφέρει αυτή η ζωή με ένα τέτοιο αυτοκίνητο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Rolls Royce Phantom (Το Rolls Royce Phantom ταιριάζει σε έναν Σκορπιό μια χαρά)

Rolls-Royce_Phantom
Η επίσημη περιγραφή της σειράς Phantom της Rolls Royce την αποκαλεί ως «Ένας αδάμαστος θρύλος. Το Phantom Series II υπάρχει μόνο του στην κορυφή της πολυτέλειας. Η άνευ προηγουμένου σχεδίασή του είναι μια εξέλιξη με τεράστια μαεστρία – αναζωογονώντας τους λάτρεις που θέλουν να την αποκτήσουν.»

ΤΟΞΟΤΗΣ (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Ford Bronco (Τόσο το Bronco όσο και το ζώδιο του Τοξότη είναι εμπνευσμένα από την ενέργεια των ίππων)

Ford_Bronco
Το ζώδιο του Τοξότη συμβολίζεται από τον κένταυρο, μισό άλογο, μισό άνθρωπο από τον ελληνικό μύθο. Το Ford Bronco πήρε το όνομά του προς τιμήν των ανήμερων αλόγων της αμερικανικής Δύσης. Το αρχικό Bronco έχει γίνει «είδωλο ενός περιπετειώδους τρόπου ζωής και της ικανότητας εκτός δρόμου».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Toyota Tacoma (Ο Αιγόκερως είναι ένα καρδινάλιο ζώδιο της γης όπως και το Toyota Tacoma)

toyota_tacoma
Κυκλοφόρησε για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια της σεζόν του Capricorn το 1995 και το σύνθημα της τελευταίας γενιάς Toyota Tacomas είναι «Αταίριαστο. Αμίμητο, Ασταμάτητο.” Το οποίο, κατά σύμπτωση, είναι το μάντρα που επαναλαμβάνουν όλοι οι Αιγόκεροι ενώ δένουν τα παπούτσια τους, σηκώνουν βάρη ή διαπραγματεύονται μια αύξηση. Δεν είναι τυχαίο!!!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

BMW iX5 Hydrogen (Ως ζώδιο του αέρα που συμβολίζεται από έναν υδροφόρο, ο υδροχόος μπορεί να κατέβει με το BMW iX5 Hydrogen)

bmw-ix5-hydrogen

Ο Υδροχόος είναι καινοτόμος, όπως και η νέα BMW iX5 Hydrogen που χρησιμοποιεί την τεχνολογία κυψελών καυσίμου υδρογόνου και θεωρεί τον εαυτό της ως φάρο βιώσιμης κινητικότητας. Ο Υδροχόος κυβερνάται από τον τυπικό Κρόνο και τον εντελώς αναστατωμένο Ουρανό, αντίστοιχα και το iX5 συνδυάζει άψογα τους δύο κόσμους οδήγησης: την κινητικότητα ενός ηλεκτρικού οχήματος χωρίς εκπομπές ρύπων και την απεριόριστη καταλληλότητα για καθημερινή χρήση.

ΙΧΘΥΣ (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

DeLorean (Όπως και ο Ιχθύς, έτσι και το εμβληματικό DeLorean είναι ονειρικό)

De Lorean
Ο Ιχθύς είναι συνώνυμο της απόδρασης, των ονείρων και του συλλογικού ασυνείδητου κάνοντας το DeLorean, διάσημο . Το OG DeLorean ήταν γνωστό για τις πόρτες του με πτερύγια γλάρου και τον κινητήρα. Το DeLorean θεωρειται ως ένα κομψό, φιλικό προς το περιβάλλον ηλεκτρικό μοντέλο. Η εταιρεία ισχυρίζεται ποιητικά, «Το μέλλον δεν υποσχέθηκε ποτέ. Reimagine today», το οποίο συμπτωματικά, διαβάζεται σαν την κινητήρια σημείωση που ένας Ιχθύς κολλάει στον καθρέφτη του μπάνιου του μετά από έναν χωρισμό.

Δείτε επίσης

Ευρώπη: Τα ηλεκτρονικά καύσιμα αλλάζουν τα δεδομένα

Ευρώπη: Τα ηλεκτρονικά καύσιμα αλλάζουν τα δεδομένα

Κουίζ: Ξέρεις τα μυστικά των 4 τροχών; Κάνε το 3/3 και απέδειξε το

Κουίζ: Ξέρεις τα μυστικά των 4 τροχών; Κάνε το 3/3 και απέδειξε το

Δίπλωμα αυτοκινήτου: 5 συμβουλές για να περάσετε με την πρώτη τις εξετάσεις

Δίπλωμα αυτοκινήτου: 5 συμβουλές για να περάσετε με την πρώτη τις εξετάσεις

Ποια αυτοκίνητα είναι κατηγορίας Εuro 6; Πού ανήκει το δικό σας

Ποια αυτοκίνητα είναι κατηγορίας Εuro 6; Πού ανήκει το δικό σας

Celestial Phantom: Η πιο σπάνια Rolls-Royce του κόσμου

Celestial Phantom: Η πιο σπάνια Rolls-Royce του κόσμου

Δες σε ποιον ανήκει η πινακίδα αυτοκινήτου – Όλες οι πληροφορίες με ένα κλικ

Δες σε ποιον ανήκει η πινακίδα αυτοκινήτου – Όλες οι πληροφορίες με ένα κλικ