Ο σωστός τρόπος χρήσης του κλιματισμού το καλοκαίρι - Εξοικονομεί καύσιμο

Ο σωστός τρόπος χρήσης του κλιματισμού το καλοκαίρι - Εξοικονομεί καύσιμο

Οι οδηγοί μπορούν να χρησιμοποιήσουν το «μαγικό» κουμπί κλιματισμού για να εξοικονομήσουν άμεσα χρήματα στα καύσιμα.

Ένας έξυπνος χρήστης του TikTok ισχυρίστηκε ότι υπάρχει ένα κουμπί στο σύστημα κλιματισμού του αυτοκινήτου σας, το οποίο πρέπει να χρησιμοποιείτε σε όλες τις καιρικές συνθήκες για να εξοικονομήσετε χρήματα από τη βενζίνη.

Το Ηνωμένο Βασίλειο απολαμβάνει την απόλυτη δόξα του καλοκαιριού, με τους ανθρώπους σε όλη τη χώρα να προετοιμάζονται για συναρπαστικές υπαίθριες αποδράσεις και αυτές τις χαρακτηριστικές καλοκαιρινές διαδρομές. Ωστόσο, μια λέξη προσοχής – ο κλιματισμός σας μπορεί να εξαντλήσει το πορτοφόλι σας.

Η χρήστης του TikTok @master_driver666, γνωστή για τις πολύτιμες συμβουλές της για την οδήγηση, αποκάλυψε ένα κουμπί που θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε στο επόμενο ταξίδι σας.

Στο πιο πρόσφατο viral βίντεό της, μοιράστηκε ένα απόλυτο hack για να εξοικονομήσετε τα μετρητά που με κόπο κερδίσατε, ενώ απολαμβάνετε μια δροσερή οδήγηση.

Το βίντεο ξεκινά με την ίδια να παρουσιάζει ένα μαγικό κουμπί που μπορεί να φέρει επανάσταση στην οδηγική σας εμπειρία. Η ίδια είπε: «Το κουμπί είναι ένα από τα πιο σημαντικά που έχουν κάνει ποτέ οι άνθρωποι: Αυτό το κουμπί του κλιματισμού στο αυτοκίνητο, ξέρετε για τι είναι; »

«Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι χρησιμοποιείται μόνο για να ανοίξει ο κλιματισμός το καλοκαίρι, εντελώς λάθος! Αν χρησιμοποιείτε και αυτό το κουμπί του κλιματισμού, η οδήγηση είναι εξαιρετικά αποδοτική».

Στη συνέχεια συνέχισε: «Πρώτον, ενεργοποιήστε τον κλιματισμό το καλοκαίρι, ανοίξτε τον εσωτερικό βρόχο, αυτό το αποτέλεσμα ψύξης είναι πολύ καλό.
Δεύτερον, ενεργοποιήστε το κλιματιστικό το χειμώνα, ας κλείσουμε το κλιματιστικό, ανοίξτε το κουμπί του εξωτερικού βρόχου. Το κλειδί είναι επίσης πολύ αποδοτικό ως προς την κατανάλωση καυσίμου.
Τρίτον, ενεργοποιήστε το κλιματιστικό τις βροχερές ημέρες, ρυθμίστε τη λειτουργία φυσήματος για να φυσήξετε στο τζάμι, με αυτόν τον τρόπο το τζάμι δεν θα θολώνει πλέον».

Και για την τελευταία συμβουλή της, προτείνει να χρησιμοποιείτε το κλιματιστικό κατά τη διάρκεια της κυκλοφοριακής συμφόρησης, ώστε να μην εισέρχονται καυσαέρια στο αυτοκίνητο.

@master_driver666 Do you know how to use the car air conditioning buttons?#driving #skills #tips #knowledge #fpy ♬ 原聲 – Master driver

Από τότε το βίντεο έχει συγκεντρώσει ένα σωρό θαυμασμό, με έναν θαυμαστή να σχολιάζει: «Το στυλ σου είναι εξαιρετικό», και ένας άλλος ενθουσιασμένος: «Καλή δουλειά κάθε μέρα! Σας ευχαριστώ πολύ!»

Ένα άλλο θρασύ σχόλιο από έναν θαυμαστή έγραφε: «Το βίντεο είναι πολύ ωραίο: Επιτέλους, ένας λόγος για να μην πηγαίνω στο συνεργείο»! Ψάχνετε για περισσότερα χρήσιμα hacks για την οδήγηση;
Προηγουμένως, αποκαλύψαμε πώς μπορείτε να μάθετε να παρκάρετε με την όπισθεν σε 15 δευτερόλεπτα. Ο χρήσιμος TikToker @tonggeshuoche έχει αναλάβει την αποστολή να καταστείλει τον πανικό, μοιραζόμενος μια ανεκτίμητη συμβουλή για τους οδηγούς που αντιμετωπίζουν αυτή τη δυσκολία.

Το βίντεό του, με λεζάντα «Δεξιότητες στάθμευσης που 1 δισεκατομμύριο άνθρωποι δεν γνωρίζουν, διδάσκονται σε 15 δευτερόλεπτα», προσφέρει έναν βήμα προς βήμα οδηγό για εύκολο παρκάρισμα με όπισθεν.

Δείτε επίσης

Ένα συγκρουόμενο στο δρόμο – Είναι νόμιμο;

Ένα συγκρουόμενο στο δρόμο – Είναι νόμιμο;

F1: 8 ζευγάρια οδηγών που δεν άντεχαν ο ένας τον άλλον

F1: 8 ζευγάρια οδηγών που δεν άντεχαν ο ένας τον άλλον

Peugeot 3008: Eνα SUV ισάξιο της BMW X1

Peugeot 3008: Eνα SUV ισάξιο της BMW X1

Κουίζ: Το έχεις με τα αυτοκίνητα; Μόνο το 5% κάνει το 3/3

Κουίζ: Το έχεις με τα αυτοκίνητα; Μόνο το 5% κάνει το 3/3

Πώς να ρυθμίσετε το κάθισμα του αυτοκινήτου για άνετη οδήγηση – 6 βήματα

Πώς να ρυθμίσετε το κάθισμα του αυτοκινήτου για άνετη οδήγηση – 6 βήματα

Μπουζί: 5 σημάδια που δείχνουν οτι θέλουν αλλαγή

Μπουζί: 5 σημάδια που δείχνουν οτι θέλουν αλλαγή